سلام خدمت دوستان عزیزم امروز قصد داریم طبق هفته های گذسته توضیحاتی بدیم در مورد اینکه گی اماکن چیست و از چه قطعاتی 
و از چه قطعاتی تشکیل می شود . پس از آشنایی کامل به نصب گیر اماکن و انواع آن از جمله نصب گیر بیسیم ، نصب گیر 
سیم کارتی و نصب گیر منزل می پردازیم خوشحال میشم در این روز های پایانی سال بتونم کمکی در خرید بهترین گیر اماکن
برای شما عزیزان داشته باشم . لطفا تا انتهای مقاله بنده را همراهی کنید و نظر و انتقادی دارید حتما سوال کنید.
با سپاس فراوان از همگی

گیر چیست؟

امروزه وجود گیر در منازل مسی، ادارات و اماکن مختلف به یکی از ضروریات تبدیل شده است. تقریبا می توان گفت که بیشتر منازل و اماکن و تمام ادارات به سیستم گیر مجهز هستند. مهم تر اینکه نصب گیر منزل یکی از کارهایی است که باید به درستی صورت گیرد. اگر نصب گیر منزل و نصب گیر اماکن به صورت صحیح انجام نشود، داشتن آن بی فایده است. در این مقاله سعی ما بر این است که شما را با نحوه نصب گیر منزل ، نصب گیر اماکن، نصب گیر بیسیم و نصب گیر سیم کارتی آشنا سازیم.

اما پیش از آنکه در مورد نصب گیر بیسیم و نصب گیر سیم کارتی صحبت کنیم، باید ابتدا با گیر آشنا شویم. ابتدا به این سوال پاسخ می دهیم که گیر چیست؟ گیر مجموعه ای از تجهیزات الکترونیکی است که کار اطلاع رسانی انجام می دهد. این اطلاع رسانی در زمان شکستن قفل یا شیشه و عبور از یک محل خصوصی رخ می دهد. معمولا اطلاع رسانی به صورت بروز صدا که توسط آژیر صورت می گیرد و یا تماس با مراکز پلیس است.

مواردی که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت عبارتند از:

  • نصب گیر
  • نصب گیر منزل
  • نصب گیر اماکن
  • نصب گیر سیم کارتی
  • نصب گیر بیسیم

نصب گیر

در دنیای دیجیتال امروزی نصب گیر به یکی از مشاغلی تبدیل شده است که طرفداران زیادی برای خود دارد. امروزه تقاضای نصب گیر بسیار بالا است علاوه بر این نصب آن تقریبا آسان است. همچنین برای راه اندازی این کسب و کار به سرمایه زیادی احتیاج نیست. این موارد باعث شده اند که شغل نصب گیر در به یکی از مشاغل پرطرفدار تبدیل شود. اگر می خواهید که به یک نصاب گیر تبدیل شوید باید از تمام اجزاء تشکیل دهنده گیر آگاهی کامل داشته باشید. همانطور که گفتیم گیر ها در مکان های مختلفی استفاده می شوند و کارکردهای متفاوتی نیز دارند. در ادامه نحوه نصب گیر در مکان های مختلف را توضیح خواهیم داد.

گیر منزل

اجزای تشکیل دهنده یک گیر

معمولا هر گیری از یک پنل مرکزی، چشم گیر، تلفن کننده، بلندگو، باتری اضطراری و… تشکیل شده است. هر کدام از این اجزاء کار خاصی را انجام می دهند و مجموع آن ها گیر را می سازد.

  • پنل مرکزی

پنل مرکزی اصلی ترین بخش هر گیری است که در جعبه ای مخصوص قرار دارد. تمام قسمت های دیگر گیر به این پنل باید متصل باشند تا گیر بتواند ورود غیرمجاز را تشخیص دهد.

  • تلفن کننده

دو نوع تلفن کننده خط ثابت و سیمکارتی برای گیر ها وجود دارد. تلفن کننده خط ثابت به خط تلفن شهری متصل می شود. اگر ورود غیر مجاز تشخیص داده شود با شماره هایی که در آن ذخیره شده است تماس می گیرد. تلفن کننده سیمکارتی سرعت بالاتری نسبت به تلفن کننده خط ثابت دارد. تلفن کننده سیمکارتی در کسری از ثانیه با شماره های ذخیره شده در آن تماس می گیرد. همچنین این نوع تلفن کننده پیامک هشدار نیز برای افراد تعریف شده ارسال می نماید.

  • بلندگوی گیر

نیز باید از صدای قوی برخوردار باشد بنابراین بیشتر از بلندگو های بوقی استفاده می شود. دقت داشته باشید که سیم کشی بلندگو باید حتما توکار انجام شود. زیرا اگر اینکار را نکنید سارقین با قطع سیم ها مانع از اعلام هشدار گیر توسط بلندگو می شوند.

  • باتری اضطراری

این وسیله در صورتیکه سارقین برق را قطع کنند و یا خرابکاری هایی انجام دهند برق گیر را تامین می کند. ضمن اینکه تامین برق این باتری برای گیر تا 48 ساعت است.

  • چشم گیر

چشم ها باید حرکت افراد حاضر در محل مشخص شده را تشخیص دهند. چشم های گیر با توجه به تشخیص گرمای بدن موجوات زنده عمل می کنند. چشم ها انواع مختلفی دارند. از جمله:

  • چشم داخلی
  • چشم وزنی
  • چشم محیط خارج گیر
  • چشم خطی
  • چشم پرده ای

البته گیر اجزای بیشتری دارد که هرکدام در عملکرد آن موثر هستند اما اجزای تعریف شده در بالا از مهمترین آن ها هستند. شکل زیر اجزای اصلی یک گیر را نشان می دهد.

نصب گیر اماکن

طریقه نصب گیر منزل

برای نصب گیر منزل ابتدا باید یک نصاب گیر حرفه ای پیدا کرد زیرا سیستم های امنیتی خانگی کمی پیچیده هستند. اما در بازار، سیستم های امنیتی برای منازل وجود دارد که به صورت کیت عرضه می شوند و تمامی افراد می توانند آن را نصب کنند. در این صورت ابتدا باید منبع را متصل کنید. این موضوع را هم در نظر داشته باشید که، جایی که می خواهید نصب گیر منزل را انجام دهید، بررسی کنید و با فکر انتخاب کنید.

اگر می خواهید که نصب گیر منزل را بیرون از ساختمان انجام دهید باید آن را در برابر باران و آب محافظت نمایید برای این منظور باید از جعبه های فی محافظ استفاده کنید. اما اگر منبع را داخل خانه نصب می کنید دیگر نیازی به محافظ نیست. بعد از آن شما باید صفحه را در جای مناسب نصب کنید و می توانید از سوئیچ های حسگر آتش نیز استفاده کنید. بعد از آن که تمام این کار ها انجام شد؛ نوبت به سیم کشی سیستم امنیتی می رسد. برای سیم کشی از دورترین مکان از منبع صدا آغاز کنید. سر سیم ها را به صورت حلقه در بیاورید و آن ها را در ترمینال های جدا از هم روی سوئیچ یا درب پیچ کنید. بعد از سیم کشی نوبت به نصب باتری می رسد. شما می توانید از دو باتری 6 ولتی برای گیر خود استفاده کنید. به این صورت و با انجام موارد ذکر شده به راحتی می توانید نصب گیر منزل خود را با دقت بالا و اطمینان کامل انجام دهید.

گیر منزل

طریقه نصب گیر در اماکن

گیرها توسط شرکت های مختلفی ساخته و روانه بازار می شوند اما طریقه نصب اکثر آنها تقریبا یکسان است. در ادامه مقاله نحوه نصب گیر در اماکن را توضیح خواهیم داد. برای نصب گیر در اماکن ابتدا همانطور که در بالا توضیح دادیم باید اجزاء و ساختار کلی گیر را بشناسید. بعد از آن می توانید مراحل نصب گیر در اماکن را انجام دهید.

مراحل سیم کشی و نصب گیر اماکن

  1. نصب چشمی سیمی

مهمترین نکته در سیم کشی هنگام نصب گیر اماکن، سیم کشی چشم های سیمی گیر است. در سیم کشی چشمی ها هنگام نصب گیر اماکن جهت مثبت و منفی سیم تغذیه از اهمیت بالایی برخوردار است و باید جهات مثبت و منفی بطور صحیح انجام گیرند. قسمت tamper در چشمی ها به زون 24 ساعته متصل شود تا اگر سیستم خاموش بود هشدار توسط چشمی ها صورت گیرد.

  1. نصب بلندگو

برای نصب بلندگو هنگام نصب گیر اماکن، فقط کافی است سیم های خارج شده از بلندگو را به قسمت SPK متصل کرد. لازم به ذکر است که جهت سیم بندی در این باره زیاد مهم نیست.

  1. نصب پدال

پدال دارای سه سیم است که یکی از سیم ها به صورت مشترک استفاده می شود و دو سیم دیگر با توجه به خروجی زون 24 ساعته انتخاب می شوند. باید خروجی پدال و ورودی گیر به هم متصل شوند تا در مواقعی که سیستم خاموش است با فشار دادن پدال بتوان گیر را فعال نمود و اعلام هشدار را روشن کرد. در نتیجه هنگام نصب گیر اماکن به طریقه نصب پدال بسیار دقت کنید.

  1. نصب مگنت

اینکار بسیار ساده است و باید دو رشته سیم مگنت را به زونهای گیر اماکن متصل نمود.

  1. نصب باتری

برای اینکه بتوان باتری را به گیر اماکن متصل نمود باید جهت مثبت و منفی را رعایت کرد.

راهنمای نصب گیر اماکن

نصب گیر سیم کارتی

اما گیر های دیگری نیز وجود دارند که امکانات متفاوتی نسبت به گیرهای معمولی دارند. گیر های سیم کارتی از جدیدترین گیر ها هستند. نصب گیر سیم کارتی این روز ها معمولا برای منازل، دفاتر و مغازه ها انجام می شود. در نصب گیر سیم کارتی این قابلیت وجود دارد که سیمکارت روی آن نصب شود و امکان برقراری تماس را بدون استفاده از خط تلفن شهری مهیا سازد. سارقین گیر هایی که با خط تلفن ثابت کار می کنند را می توانند خیلی سریع با قطع کردن سیم تلفن از کار بیاندازند.

اما در اینگونه گیر ها این امکان را ندارند. گیر های سیمکارتی انواع مختلفی دارند که این انواع بر اساس امکاناتی که دارند دسته بندی می شود. گیر های سیمکارتی به دو نوع تصویری و ساده دسته بندی می شوند. در نصب گیر سیم کارتی از نوع تصویری از تجهیزاتی مانند: آیفون های تصویری و دوربین های مدار بسته استفاده می شود با این تفاوت که قابلیت هشدار سرقت دارد. از جمله مزیت هایی که می توان برای گیر های سیم کارتی برشمرد، این است که این گیرها قادر اند ارتباطی سریع و باکیفیت از طریق تماس تلفنی با صاحب مکان مورد نظر برقرار کنند.

گیر منزل

چطوری گیر اماکن را نصب کنم ؟


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها